MANIFESZTÁCIÓ VONZÁS TÖRVÉNYE TUDATOS TEREMTÉS BEVONZOM A GAZDAGSÁGOT, BEVONZOM A SZERELMET,
TUDATOS TEREMTÉS

BELSŐ SZÉPSÉGÜNK

A BARBARA LEBER márka már több mint 20 éve működik sikeresen a magyar divatvilág élvonalában. Munkánk szorosan kapcsolódik a szépséghez és a megjelenéshez. A belső szépség a lélek megnyugtatásával és motiválásával érhető el. A saját magunkkal töltött idő – amikor kizárjuk a mostani nagyon hangos és pörgő külvilágot – alatt tudunk érdemben a terveinkkel foglalkozni. Ilyenkor áradnak felénk a lehetőségek, a megoldások, a jó ötletek. A külső “zaj” kizárásához azonban segítség kell. Ez a meditáció. Zenei kompozícióink segítenek megtalálni nyugalmat, önbizalmunkat és belső békénket. Amikhez tökéletesek a zenék: relaxáció, meditáció, tanulás, olvasás, masszázs, wellness, edzés, jóga, utazás vagy alvás. A szorongás, a stressz vagy az álmatlanság leküzdésére és tisztítani a negatív rezgéseket. Alacsony hangerőn hallgatva közben tanulhat, dolgozhat, olvashat, pihenhet vagy alhat. A sötét képernyős videók ideálisak egész éjszakára is.
Alvás zene, tanulási, koncentrációs zene, relaxációs zene, meditációs zene, tibeti zene, sámánzene, gyógyító zene, reiki zene, zen zene, wellness zene és masszázs zene, hangszeres zene és jóga zene mind megtalálható. Szubliminális és megerősítő videóink pedig segítenek a terveink, vágyaink gyorsabb elérésében. A pozitív megerősítések hallható vagy szubliminális – azaz a fül számára nem, de az agyunk számára hallható – módon találhatók meg a videókon. Ezeket hallgatva a tudatalatti beépíti a pozitív megerősítéseket a mindennapjainkba, a viselkedésünkbe, a megnyilvánulásainkba. Ez is időt igényel, mint minden értékes eredményünk. 21-60 napig érdemes a megerősítéseket hallgatni minden nap, a tartós eredmény érdekében. Cserébe viszont megváltoztathatjuk az életünket és elégedettek lehetünk a párkapcsolat, a bőség, a munka és az emberi kapcsolataink terén.


Belső szépségünk. A BARBARA LEBER márka már több mint 20 éve működik sikeresen a magyar divatvilág élvonalában. Munkánk szorosan kapcsolódik a szépséghez és a megjelenéshez. A belső szépség a lélek megnyugtatásával és motiválásával érhető el. A saját magunkkal töltött idő – amikor kizárjuk a mostani nagyon hangos és pörgő külvilágot – alatt tudunk érdemben a terveinkkel foglalkozni. Ilyenkor áradnak felénk a lehetőségek, a megoldások, a jó ötletek. A külső “zaj” kizárásához azonban segítség kell. Ez a meditáció. Zenei kompozícióink segítenek megtalálni nyugalmat, önbizalmunkat és belső békénket. Amikhez tökéletesek a zenék: relaxáció, meditáció, tanulás, olvasás, masszázs, wellness, edzés, jóga, utazás vagy alvás. A szorongás, a stressz vagy az álmatlanság leküzdésére és tisztítani a negatív rezgéseket. Alacsony hangerőn hallgatva közben tanulhat, dolgozhat, olvashat, pihenhet vagy alhat. A sötét képernyős videók ideálisak egész éjszakára is. Alvás zene, tanulási, koncentrációs zene, relaxációs zene, meditációs zene, tibeti zene, sámánzene, gyógyító zene, reiki zene, zen zene, wellness zene és masszázs zene, hangszeres zene és jóga zene mind megtalálható. Szubliminális és megerősítő videóink pedig segítenek a terveink, vágyaink gyorsabb elérésében. A pozitív megerősítések hallható vagy szubliminális - azaz a fül számára nem, de az agyunk számára hallható – módon találhatók meg a videókon. Ezeket hallgatva a tudatalatti beépíti a pozitív megerősítéseket a mindennapjainkba, a viselkedésünkbe, a megnyilvánulásainkba. Ez is időt igényel, mint minden értékes eredményünk. 21-60 napig érdemes a megerősítéseket hallgatni minden nap, a tartós eredmény érdekében. Cserébe viszont megváltoztathatjuk az életünket és elégedettek lehetünk a párkapcsolat, a bőség, a munka és az emberi kapcsolataink terén.

Translate »