MANIFESZTÁCIÓ – TUDATOS TEREMTÉS

MANIFESZTÁCIÓ - TUDATOS TEREMTÉS. PÉNZ MANIFESZTÁCIÓ, SZERELEM BEVONZÁSA, FOGYÁS, KARCSÚSÁG , PÉNZÜGYI BIZTONSÁG ÉS JÓLÉT BEVONZÁSA. A GAZDAGSÁG, AZ ANYAGI FÜGGETLENSÉG, AZ ANYAGI BŐSÉG BEVONZÁSA. A PÉNZ ÁRAMLÁSA, A PÉNZ ENERGIA ÁRAMLÁSA ÚT AZ ANYAGI SIKER IRÁNYÁBA. A PÉNZÜGYI JÓLÉT, A SZABADSÁG, A VAGYON A VONZÁS TÖRVÉNYE ÁLTAL. A TUDATOS TEREMTÉS, A HÁLA A TITOK AZ ÉRTÉK, A CSODA, A LUXUS ÉLET, A BOLDOGSÁG MEGTAPASZTALÁSÁHOZ. IDEÁLIS PÁRKAPCSOLAT, LELKITÁRS, IKERLÁNG BEVONZÁSA.

Léber Barbara weboldala, mely a saját tapasztalatainak az átadását tűzte ki céljául annak inspirálására, hogy mindenki a saját legjobb életét akarja és tudja élni. Ennek érdekében beszélget ismert és sikeres személyekkel arról, hogy ők miként valósították meg a céljaikat, milyen belső utat jártak be, hogy megvalósítsák az álmaikat. 

A megerősítéseket tartalmazó videók ideálisak egész éjszakára is, hogy a céljainkat, vágyainkat gyorsabban elérjük. A szubliminális megerősítéseket tartalmazó videóknál a megerősítéseket fizikailag nem hallod, de a tudatalattid megérti és elkezdi beépíteni azokat a megnyilvánulásaidba, viselkedésedbe úgy, hogy a tudatalattid nem tud „észérvek” alapján tiltakozni ellenük. Megtalálod a manifesztáció működésének és alkalmazásának magyarázó videóit, valamint pihentető, relaxáló, stressz oldó zenei videókat is.

Az emberi elme olyan, mint egy végtelenül sokoldalú művészvászon, amelyre bármilyen képet vagy mintát festhetünk. Azáltal, hogy tudatosan irányítjuk gondolatainkat és hittel viszünk véghez cselekedeteket, képesek vagyunk valósággá tenni álmainkat és vágyainkat. A gondolatok erőteljes energiaforrást képviselnek, és amikor ezek az energiák egyesülnek az akarattal és a tettekkel, megteremtik azt, amit az emberek életükből ki akarnak hozni.

A SIKER TITKA – PODCAST. Ismert és sikeres személyekkel beszélgetünk a sikerhez vezető útról, a vágyaik, álmaik eléréséhez vezető állomásokról.

A saját magunkkal töltött idő a legfontosabb, hogy képesek legyünk megtervezni az életünket:

A fogyás fejben dől el. A megerősítéseink segíthetnek, hogy eredményesebb legyen a diétánk, a fogyásunk, vagy egészséges legyen a testtudatunk:

A vágyaink egészséges és szükséges gondolatok a boldogabb élet elérésére. Legyünk tisztában az álmainkkal és vonzzuk be az életünkbe:

Megerősítéseink segíthetnek a diéta eredményességében, hiszen teljesen azonosulnunk kell az új testképünkkel, vizualizálhatjuk a karcsúbb önmagunkat.. A diétát pedig segítheti az 1 hetes fogyás élelmiszer csomag:

Manifesztációs Videók

Nézd meg a videókat, melyek segíthetnek a Nyugalmad könnyebb eléréseben, a Pihenésben, a Bőség megteremtésében az életedben, az Anyagi biztonság elérésében, a Párkapcsolatod és Szerelmed bevonzásában. 

Szeretnéd a manifesztációdat, tudatos teremtésedet egész nap, akár sejtszinten támogatni?

A megerősítő állítások a tárgyakra vannak írva, így a megerősítések energiája állandóan jelen tud lenni a mindennapjaidban és energetikai szinten folyamatosan hat a tudatalattidra mert a benne levő víz szerkezete a pozitív állításoknak megfelelően átalakul. 

Másik előnye, hogy tudatosan is állandóan eszedbe juttatja a céljaidat, hiszen naponta rengetegszer ránézel, látod, érzed.

A megerősítések olyan méretben és arányban szerepelnek a felületen, hogy az más számára ne legyen messziről olvasható, így bátran magadnál tarthatod nyilvános helyeken is.

MIT MUTAT A TÜKÖR? MENNYI IDŐ KELL A MANIFESZTÁLÁSHOZ?

KVANTUMFIZIKA ÉS MANIFESZTÁCIÓ

TUDOMÁNY AZ ISMÉTELT MEGERŐSÍTÉSEK EREDMÉNYESSÉGE MÖGÖTT.

A GONDOLATOK TEREMTŐ HATALMA

A LÉLEK MŰVÉSZETE

Translate »