BŐSÉG – GAZDAGSÁG – PÉNZ

BŐSÉG - GAZDAGSÁG - PÉNZ. PÉNZ MANIFESZTÁCIÓ, PÉNZÜGYI BIZTONSÁG ÉS JÓLÉT BEVONZÁSA. A GAZDAGSÁG, AZ ANYAGI FÜGGETLENSÉG, AZ ANYAGI BŐSÉG BEVONZÁSA. A PÉNZ ÁRAMLÁSA, A PÉNZ ENERGIA ÁRAMLÁSA ÚT AZ ANYAGI SIKER IRÁNYÁBA. A PÉNZÜGYI JÓLÉT, A SZABADSÁG, A VAGYON A VONZÁS TÖRVÉNYE ÁLTAL. A TUDATOS TEREMTÉS, A HÁLA A TITOK AZ ÉRTÉK, A CSODA, A LUXUS ÉLET, A BOLDOGSÁG MEGTAPASZTALÁSÁHOZ.

A megerősítések segíthetnek bevonzani a vágyaidat az anyagi függetlenség, a bőség, a pénzügyi stabilitás terén. A szubliminális megerősítések a tudatalattira hatnak úgy, hogy fizikailag nem hallod a megerősítéseket a tudatalattid azonban pontosan felfogja és elkezdi beépiteni a megnyivánulásaidba, a viselkedésedbe. Így kellemes zenét hallgatva pozitívan tudod befolyásolni a tudatalattidat, hogy könnyebben elérd a céljaidat a bőség, a szerelem, a boldogság terén, és a legjobb, hogy a tudatos éned nem tud közben észérvek alapján megakadályozni ebben. A hallható megerősítéseknek ugyanilyen erőteljes a hatásuk.

Érdemes 21-60 napon keresztül akár naponta hallgatni, hogy a tudatalatti teljesen magáévá tegye a megerősítéseket és elkezdje pozitívan befolyásolni a viselkedésünket, megnyilvánulásainkat.

BŐSÉG GAZDAGSÁG MANIFESZTÁCIÓ VONZÁS TÖRVÉNYE TUDATOS TEREMTÉS PÉNZ VÁGYAK BEVONZÁS

Ajándék letölthető videó. 10 perces vezetett meditáció megerősítésekkel a Bőség és Pénzügyi gazdagság bevonzására. A Videót a lap alján az AJÁNDÉK kérésénél igényelheted.

Translate »