FOGYÁS – IDEÁLIS TESTKÉP

FOGYÁS – IDEÁLIS TESTKÉP BEVONZÁSA. FOGYÁS, KARCSÚSÁG, VÉKONY, SOVÁNY TEST. DIÉTA, HATÉKONY FOGYASZTÓ ÉTREND,. SÚLYCSÖKKENTÉS, FOGYÓKÚRA SEGÍTÉSE. PÉNZÜGYI BIZTONSÁG ÉS JÓLÉT BEVONZÁSA. A GAZDAGSÁG, AZ ANYAGI FÜGGETLENSÉG, AZ ANYAGI BŐSÉG BEVONZÁSA. A PÉNZ ÁRAMLÁSA, A PÉNZ ENERGIA ÁRAMLÁSA ÚT AZ ANYAGI SIKER IRÁNYÁBA. A PÉNZÜGYI JÓLÉT, A SZABADSÁG, A VAGYON A VONZÁS TÖRVÉNYE ÁLTAL. A TUDATOS TEREMTÉS, A HÁLA A TITOK AZ ÉRTÉK, A CSODA, A LUXUS ÉLET, A BOLDOGSÁG MEGTAPASZTALÁSÁHOZ. . MANIFESZTÁCIÓ - TUDATOS TEREMTÉS. PÉNZ MANIFESZTÁCIÓ.

FOGYÁS – IDEÁLIS TESTKÉP BEVONZÁSA. FOGYÁS, KARCSÚSÁG, DIÉTA, HATÉKONY FOGYASZTÓ ÉTREND,. SÚLYCSÖKKENTÉS, FOGYÓKÚRA SEGÍTÉSE. MANIFESZTÁCIÓ – TUDATOS TEREMTÉS.

A szubliminális megerősítések a tudatalattira hatnak úgy, hogy fizikailag nem hallod a megerősítéseket a tudatalattid azonban pontosan felfogja és elkezdi beépiteni a megnyivánulásaidba, a viselkedésedbe. Segít a fogyókúra hatékonyságában, az ideális testkép megerősítésében, a diéta sikerességében, az étvágy csökkentésében. Így kellemes zenét hallgatva pozitívan tudod befolyásolni a tudatalattidat, hogy könnyebben elérd a céljaidat és a legjobb, hogy a tudatos éned nem tud közben észérvek alapján megakadályozni ebben. A hallható megerősítéseknek szintén nagyon erőteljes a hatásuk.

Érdemes 21-60 napon keresztül hallgatni a videókat akár naponta, hogy a tudatalattink be tudja fogadni a megerősítéseket és elkezdje pozitívan befolyásolja a viselkedésünket, megnyilvánulásainkat. Szeretettel készítettük neked videóinkat a sikeres élet érdekében.

Translate »