SZERELEM – PÁRKAPCSOLAT

SZERELEM - PÁRKAPCSOLAT. SZERELEM BEVONZÁSA, IDEÁLIS PÁRKAPCSOLAT, LELKITÁRS, IKERLÁNG BEVONZÁSA. FOGYÁS, KARCSÚSÁG , PÉNZÜGYI BIZTONSÁG ÉS JÓLÉT BEVONZÁSA. A GAZDAGSÁG, AZ ANYAGI FÜGGETLENSÉG, AZ ANYAGI BŐSÉG BEVONZÁSA. A PÉNZ ÁRAMLÁSA, A PÉNZ ENERGIA ÁRAMLÁSA ÚT AZ ANYAGI SIKER IRÁNYÁBA. A PÉNZÜGYI JÓLÉT, A SZABADSÁG, A VAGYON A VONZÁS TÖRVÉNYE ÁLTAL. A TUDATOS TEREMTÉS, A HÁLA A TITOK AZ ÉRTÉK, A CSODA, A LUXUS ÉLET, A BOLDOGSÁG MEGTAPASZTALÁSÁHOZ. . MANIFESZTÁCIÓ - TUDATOS TEREMTÉS. PÉNZ MANIFESZTÁCIÓ.

A szubliminális megerősítések a tudatalattira hatnak úgy, hogy fizikailag nem hallod a megerősítéseket a tudatalattid azonban pontosan felfogja és elkezdi beépiteni a megnyivánulásaidba, a viselkedésedbe. Segíthet az ideális társ, a szerelem, a tökéletes párkapcsolat bevonzásában. Így kellemes zenét hallgatva pozitívan tudod befolyásolni a tudatalattidat, hogy könnyebben elérd a céljaidat a bőség, a szerelem, a boldogság terén, és a legjobb, hogy a tudatos éned nem tud közben észérvek alapján megakadályozni ebben. Amikor pedig halljuk a megerősítéseket a videóban akkor azonosulni tudunk az elhangzó pouitív állításokkal és szintén hamar hatással lehet a tudatalattinkra, a viselkedésünkre, a gondolkodásunkra. 

Érdemes 21-60 napon keresztül hallgatni a videókat akár naponta, hogy a tudatalattink be tudja fogadni a megerősítéseket és elkezdje pozitívan befolyásolja a viselkedésünket, megnyilvánulásainkat.

Szeretettel készítettük neked videóinkat a sikeres élet érdekében.

Translate »