MANIFESZTÁCIÓ

MIT MUTAT A TÜKÖR? MENNYI IDŐ KELL A MANIFESZTÁLÁSHOZ?

Megpróbálom elmagyarázni, hogy miért legyünk kitartóak és türelmesek.

Ha most belenézünk a tükörbe ebben a pillanatban amiben éppen vagyunk tökéletes képet kapunk arról, hogy épp milyenek vagyunk, hol tartunk, igaz?

Vagy mégsem pontosan?

A három dimenziónak amiben élünk itt a földön, vannak fizikai sajátosságai. Az anyagnak össze kell állni az atomokból, a molekulákból az energiák segítségével, valamint minden és mindenki kapcsolódik akivel együtt élünk itt a bolygónkon, így egy összehangolt folyamatra és időre van szükség, hogy a teremtésünk, manifesztációnk megmutatkozzon.

tehát

Az amit magunkról ebben a pillanatban látunk, amit a tükör most mutat rólunk az valójában a múltban történt tudatos vagy (ha nem vagyunk elegédettek a latvannyal:))) tudattalan manifesztációink eredménye.

A fizikai síkon történő megtestesüléseknek több kevesebb időre van szüksége mire láthatók, tapinthatók lesznek számunkra. Gondoljunk csak arra, ahogy mi is létrejöttünk a szüleink által, vagy ahogy a növények életre kelnek, megnőnek, de bármi ami körülvesz minket, használati tárgyak épületek, alapanyagok, azoknak is kell idő itt a földi síkon, hogy létrejöjjenek. Pedig mindent a gondolatok hívnak életre. A gondolataink nélkül mi is lenne velünk…

Tudjuk, tehat hogy minden pillanatban minden véleményünkkel, minden szavunkkal minden gondolatunkkal öntudatlanul is teremtünk és ezek eredményeit látjuk később viszont, a későbbi jelenünkben a tükörben. Mivel a teremtésünk a múltban – gyakran – öntudatlan, ezért nem értjük, hogy mi történik, miért vagyunk olyan helyzetben ami nem feltétlenül jó nekünk.

Tehát fáziskésés van aközött ahogy kigondoljuk, megfogalmazzuk vágyainkat és a megvalósult, manifesztált már látható tapintható, valóságunk között. Hiszen időre volt szüksége a teremtő gondolatainknak, hogy megmutatkozzon számunkra a fizikai síkon.

Ez magyarázza meg legérthetőbben, hogy miért kell kitartónak lennünk a vágyaink megteremtésének folyamatában, hogy miért kell minden nap, minél gyakrabban a manifesztálással foglalkoznunk, alig engedni el egy pillanatra is, a vágyott jövőkepet. Abban az energiában élni a jelenünkben amit a tükörben később fogunk csak viszontlátni!

Hát ezért, mert annak a gondolatnak, energiának a fizikai síkon is össze kell állnia és az összes többi jelenlévővel a földünkön összhangban kell lennie a megvalósulásában. Az idő pedig attól függ, hogy az univerzum miként tudja úgy „keverni a szálakat”, hogy az végre látható legyen a számunkra.

Szóljon hozzá

Translate »